Vandaag zet ik een nieuwe stap

Mangelschots Olivier

Kollebloemstraat 65
9030 Mariakerke (Gent)

olivier@odum.digital

Mobile: +32 475 690.640

  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter
logo-KMO-portefeuille.png

Vandaag zet ik een nieuwe stap

March 8, 2018

Het leven is een aaneenschakeling van stappen die je zet. Ik stond met trots en passie 20 jaar aan het roer van Orbit One (Microsoft IT solution provider) en was de afgelopen twee jaar actief als digital transformation director bij Deloitte. Vandaag zet ik een nieuwe stap.

Het is een stap die ik met overtuiging zet vanuit mijn ervaring, gevoel en wat ik rondom me heen in de wereld zie gebeuren. Namelijk dat heel wat KMO’s en familiebedrijven in onze snel veranderende wereld nood hebben aan een onafhankelijk digitaal klankbord. Een coach die de ondernemer en IT beslissingsnemer challenged bij de alignering van hun bedrijfsstrategie met de IT architectuur, keuze van technologie, implementatiepartners...

28 november kwam onze dochter ter wereld en sinds 1 maart heb ik ook ODUM.digital in de wereld gezet: CIO-as-a-Service.

Ik ben momenteel mijn netwerk aan het uitbouwen. Aarzel niet om mijn naam te laten vallen ;-) 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload