Deloitte neemt Orbit One over

Deloitte neemt Orbit One over

January 15, 2016

Brussel, 15 januari 2016 – Deloitte kondigt vandaag de integratie aan van Orbit One (www.orbitone.com), de expert in digitale transformatie en cloud toepassingen. Deze overname ondersteunt de groei van de Deloitte Accountancy bedrijfstak, en versterkt met een uitbreiding op het bestaande aanbod de toonaangevende rol van Deloitte in de Belgische kmo-markt. Deloitte Accountancy is als multidisciplinaire adviseur, partner van meer dan 5.000 kmo's, familie- en groeibedrijven. Bovendien sluit deze overname naadloos aan op de toonaangevende rol van Deloitte in de kmo-markt om met klanten op een efficiënte en proactieve manier online samen te werken op basis van het "Digital Accountant" dienstenaanbod (www.digitalaccountant.be).

 

Lees het volledige artikel op Deloitte.com

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Mangelschots Olivier

Kollebloemstraat 65
9030 Mariakerke (Gent)

olivier@odum.digital

Mobile: +32 475 690.640

  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter
logo-KMO-portefeuille.png