Laat de informatie tot u komen: Office Graph, Delve & Clutter

Mangelschots Olivier

Kollebloemstraat 65
9030 Mariakerke (Gent)

olivier@odum.digital

Mobile: +32 475 690.640

  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter
logo-KMO-portefeuille.png

Laat de informatie tot u komen: Office Graph, Delve & Clutter

August 7, 2015

Wat iedereen al weet: we worstelen met een zondvloed van informatie. Elke organisatie tracht om de zoveel tijd strakke richtlijnen in te voeren over het structureren van al die gegevens zodat iedereen er zo efficiënt mogelijk de weg in vindt, maar overal heb je medewerkers die zich daar amper of helemaal niet aan houden en anderen die dan weer te veel tijd stoppen in het klasseren van informatie die na relatief korte tijd toch verouderd is. Vechten tegen de bierkaai dus.

 

Lees het volledige artikel op LinkedIn Pulse

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload