IT-bouwbedrijf wisselt ervaring uit in ‘ShareCafés’

Mangelschots Olivier

Kollebloemstraat 65
9030 Mariakerke (Gent)

olivier@odum.digital

Mobile: +32 475 690.640

  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter
logo-KMO-portefeuille.png

IT-bouwbedrijf wisselt ervaring uit in ‘ShareCafés’

October 24, 2014

Het Gentse IT-bedrijf Orbit One organiseert twee keer per jaar een reeks van drie ‘ShareCafés’ voor een twintigtal deelnemers. Tijdens die bijeenkomsten bespreken ze dit najaar nieuwe manieren van werken en hoe die het best gebruikt kunnen worden.

 

Orbit One noemt zichzelf een IT-bouwbedrijf. “Wij helpen kmo’s om beter samen te werken, zowel intern als extern. Dat betekent dat we oplossingen ontwikkelen die werken gemakkelijker maken, zowel voor de eigen medewerkers als voor de klanten van onze klanten”, vertelt managing director Olivier Mangelschots.

 

Lees het volledige artikel op Jobat.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload